• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Folkungagatan 90 – konferens Södermalm

Kreativa konferenser på Södermalm

Ljus, rymd och glas – välkommen till Folkungagatan 90, en konferenslokal långt ifrån det vanliga. Här, i hjärtat av SoFo, ligger en 150 år gammal kyrka som smakfullt renoverats till en toppmodern och helt unik lokal för möten, konferenser och andra dagstillställningar där exklusivitet värdesätts. Innanför den pampiga entrén finns en lång receptionsdisk som passar utmärkt för registrering. Här finns också garderob och toaletter. Vid större event med deltagarantal över 150 eller vid behov av uppdelning av mindre grupper finns Folkungasalen tillgänglig.

Kapacitet Kyrksalen

Biosittning: 300 (200 på parkett och 100 på läktare)
Öar: 136

Utrustning och teknik

Kyrksalen är utrustat med två projektorer med motordriven filmduk, tre handmikrofoner, tre headsets och scenbelysning.
Trådlöst nätverk
Block och pennor till alla deltagare

Konferens med utställare

Den spektakulära läktaren en trappa upp kan med fördel användas som utställningsyta, mässområde och mingelområde. Här finns plats för cirka 15 utställare.

Finger&mingel food Folkkungagatan 90

Konferenspaket på Folkungagatan 90

När ni konfererar på Folkungagatan 90 finns frukost, fika och lunch att beställa med olika tillval. Vi har konferensvärdar på plats som hälsar er välkomna och tar hand om er under hela dagen.

Frukost, lunch och fika

Frukosten kan exempelvis bestå av goda smörgåsar, kaffe, te och hälsosamma smoothies som dukats upp i mingelområdet på läktaren när konferensdeltagarna kommer. Lunchen serveras som en fräsch mingeltallrik där ni kan välja mellan olika menyalternativ. I lunchen ingår mineralvatten, kaffe, te och en liten chokladbit. Eftermiddagsfika består av kaffe, te och bakverk på buffé. All mat på Folkungagatan 90 serveras på miljövänligt engångsporslin, exempelvis palmbladstallrikar, och äts vid ståbord eller minglandes på läktaren. Maten tillagas av våra egna kockar i köket på Bygget Fest & Konferens.

Planskiss

Planskissen visar hela konferenslokalen på Folkungagatan 90.