Feedback från våra kunder

Födelsedagsmiddag Ersta Terrass

Middagen gick galant igår. Alla var så nöjda. Fantastisk kväll med underbar buffé och goda viner samt jättetrevlig personal. Min kusin som är sommelier lovordade det vita vinet som passade så bra till maten. Fint ordnat av er.

Konferens Bygget 

Vi tyckte att det blev en toppen-dag och har fått massvis av beröm från våra gäster/besökare!!
Jättegod lunch och fin hjälp av er proffsiga personal, hälsa Robin och kollegorna från oss
Lokalen är verkligen superbra för just denna storlek på grupp och det vackra vårvädret gör ju inte saken sämre!
Trevlig kväll och vi håller kontakten, Lisa och kollegor

Bröllopsfest Ersta Terrass 78 personer

Tack Kajsa och din fantastiska personal som gjorde bröllopsfesten till ett oförglömligt minne!
Allt fungerade så perfekt- festar., vädret, utsikten, personalen, snittar, bubbel ochalla bröllopsgästerna. Brudparet var överlyckliga.
Så det var en riktig fest!

Frukostseminarium 110 personer Bygget 

Tack till personalen på Bygget & Kajsa för att ni återigen servade oss mycket bra igår!
Det smakade bra, och vi är mycket nöjda.

Frukostseminarium 110 personer Bygget 

Tack för ett bra event. Grymma ni är!

Konferens med avslutande middag 120 personer Bygget 

God middag, vänligt bemötande och superb service! Hälsa till Robin som fixar tekniken så bra!

40 årsfest Ersta Terrass 55 personer
Vi hade en fantastisk kväll i lördags. Tack för allt. Vi är supernöjda. Benny och gänget var mycket duktiga. Vilken underbar utsikt ni har. Vi kommer till terrassen i sommar!

Konferens Bygget 
Vi är jättenöjda med lokalerna på Bygget! Vilken atmosfär och vilket läge! En riktig pärla. Jättebra för mig att veta att den finns och att ni erbjuder så bra och trevlig service!

Konferens 100 personer Bygget 
Tack för en väldigt bra konferens i tisdags. Vi gjorde en utvärdering och ni får så bra kritik för mat, fika, service, ljud och lokaler.

Bröllop Bygget 80 personer
Vi hade en jättekul dag och alla var på partyhumör. Vi är jättenöjda med alla er som var med och gjorde så att festen blev så perfekt. Bra service, god mat, bra lokaler – allt fungerade så bra! Vi har fått många positiva kommentarer om både mat och lokalerna.Vi är supernöjda! Tack för er hjälp!

Fest Bygget 120 personer 
Hej! Jag vill bara – lite sent kanske – tacka för en som vanligt fantastisk kväll på Bygget! Ni är inne i en god spiral för maten var faktisk ännu godare än förra gången. Flera bröder sa att hjorten var det bästa de fått på ett SHT-kapitel någonsin.Vill tacka lite extra för att ni hade två barer. Det flöt på helt utan köbildning. Också serveringen flöt på perfekt, och varmrätten kom in omedelbart efter välkomsttalet med nästan kirurgisk precision! Världsklass! Tacka dina ypperliga medarbetare!

Konferens Bygget
Ville bara skicka ett litet tackmail! Då jag tycker att du och dina kollegor alltid är så hjälpsamma och tillmötesgående! Planeringen före konferensen med dig känns alltid stabil och trygg. Kockarna lagar fantastisk god mat. Tack till personalen som dukade undan så snabbt efter tisdagens lunch. Robin och (har glömt hennes namn) är alltid på G och serviceminded. Jag tycker att det känns tryggt att ha vår konferens hos er. Tack för allt!

Bröllopsfest Ersta Terrass
Tack, vi hade en mycket bra kväll på terrassen och är supernöjda. Alla (vi och gästerna) tyckte maten, servicen och stället var jättebra.
Hälsa Benny med personal och tacka för en fantastisk insats.

Jubileumsfest Ersta Terrass 
Festen blev jättelyckad. Vädret var kanonfint, maten mycket god och riklig. Personalen duktig och supertrevlig. En riktig 10 poängare. Vi är så glada att vi valde Ersta Terrass!

Bröllopsfest Ersta Terrass 
Vi hade den roligaste dagen i våra liv! Personalen på Ersta var snabba,flexibla och gulliga i sitt bemötande! Alla gäster berömde maten som var superb!
Vi hade inte kunnat önska någonting mer av dagen! Och som vi kommer rekommendera er!
Nu drar vi på honeymoon och är åter i sverige den 4:e sept. Tack för allt!!

40 -års fest Ersta Terrass
Jag är supernöjd med festen, den var väldigt lyckad!
Middagen var mycket god. De jag har pratat med efter festen och alla säger samma sak. God mat och fantastisk lokal.

Bröllopsfest Ersta Terrass
Tusen tack för världens finaste bröllopsarrangemang! Vi är så nöjda med allting från maten till lokalen och framförallt din fantastiska personal!

Grillfest 90 personer företag Ersta Terrass
Tusen tack för igår! Det var så fint, gott och trevligt hos er och vi är alla mycket nöjda!

Bröllopsfest Ersta Terrass 
Vi hade verkligen en fantastisk kväll! Allting blev över förväntan, till och med vädret. Vi är fortfarande höga! Vi vill även passa på och tacka Robin och Benny och de andra i ert gäng som vi märkte verkligen lade manken till för att vi skulle få en speciell kväll. Tack så mycket!!!

Födelsedagsfest Ersta Terrass 
Åh vad trevligt vi hade! Sååå god mat och trevlig personal. Ni får gärna hälsa dem igen. Tack än en gång.

Middag Ersta Terrass

Vill bara säga tack för att ni fixat så bra för oss igår på Ersta! Det var flera som inte hade varit där tidigare som blev superimponerade! En gömd pärla var omdömet! Buffén var jättegod, och att sitta där på hyllan och se kvällen sänka sig över stan var magiskt!

Middag 130 personer Bygget
Har jag tackat för senast? Maten var ovanligt god. Ni överträffade er själva. Det blir svårt att spöa renen nästa år..

Konferens Bygget 
Vi är mycket nöjda med Bygget som konferenslokal. Miljön, läget, servicen och maten är toppen. Lokalen känns dessutom luftig för oss. Vi blev ett 80-tal till slut.Bygget var mycket generösa och lyhörda för våra önskningar och sena anmälningar. Samt var behjälpliga med tekningen innan konferensen startade. Högsta betyg!

Konferens Bygget 
Jag har fått många positiva kommentarer ifrån kolleger angående vår konferens hos er igår. Vi är alltså jättenöjda! Såväl med maten som med allt det andra. Hoppas vi lämnade lokalerna i hyfsat skick; själv hade jag en tid att passa och var tvungen att rusa iväg innan alla hade gått.Tack som sagt! Mycket trevligt att äntligen få ha konferens i Bygget. Har så länge försökt boka utan att det har funkat med tiden.

Två dagars konferens Bygget 
Jag och Mohamed tackar dig och ditt team för två riktigt bra dagar! Allt gick hur bra som helst och Benny och Robin var fantastiska!

Catering januari 2014
Tack för en mycket trevlig fredagseftermiddag, allt var perfekt!

Företagskund 
Alla var super nöjda och ni fick beröm för den goda maten!

Eventbolag kundaktivitet Bygget 
Stort tack för senast. Det blev så lyckat och kunden och vi är mycket nöjda.

Privat person 50 års fest. Bygget 
PS Festen blev superbra, ni skötte er helt förträffligt! DS

Bröllopsfest Bygget 
Hej Liza! Hoppas allt är bra med dig. Måste säga att vi älskade Bygget – vilken bra fest det blev! Tacka gärna Robin och de andra igen från oss.

Heldagskonferens Bygget 
Vi vill tacka för igår då allt flöt perfekt. Trevlig personal och hjälpsamma som vanligt. Alla var nöjda och maten var god hörde jag många säga.

Företagsfest Bygget 
Ett superstort tack vill jag ge till dig och personalen som fanns till hands under kvällen. Vi är mycket nöjda. Otroligt god mat och underbar dukning. Vill ge ett speciellt tack till Robin.

Heldagskonferens Bygget 
Hej Kajsa,
Jag vill tacka för i går. Allt fungerade jättebra, teknik, service, mat, personal m.m. Alla verkar vara överens om att det var ett mycket lyckat arrangemang och att ni har trevliga lokaler.

Bröllop 
Takk for en bra dag hos dere på lørdag! Alt fungerte bra og vi er veldig fornøyd med opplegget hos dere.

40 – års fest Ersta 
Tack för ett superlyckat arrangemang!!! Bra service och god mat cheesecaken var outstanding.

Heldagskonferens Bygget 
Tack för igår – hälsa er trevlige personal på plats att de gjorde ett superjobb!
Hoppas allt löste sig nu på morgonen med hämtning av alla saker och att vi inte hade rört till det för mycket för er.
Njöt av utsikten igår – härliga lokaler ni har! Hoppas vi får möjlighet att boka något annat hos er i framtiden!

Företagsfest på Ersta Terrass 
Vill bara passa på och säga ett STORT TACK för bra service, god mat och ett fantastiskt ställe. ALLA vi och kunderna var så nöjda, flera som kommenterat stället och sagt att de kan vara ett bra fest ställe. Hälsa dina kollegor och TACKA.

Företagsfest på Ersta Terrass 
Vill hälsa att alla här på kontoret är väldigt nöjda med arrangemanget hos er i går kväll. Kontakten med personalen på plats fungerade jättebra, mat och dryck smakade gott och alla tyckte att lokalen och läget var fantastiskt. Musikunderhållningen med Helen och Måns blev också väldigt bra. Den goda stämningen infann sig tidigt trots det lite småblöta vädret. Jag såg att en kaffemugg gick sönder i slutet av kvällen, beklagar det, hoppas att vi skötte oss städat i övrigt. Tack för denna gång!

Födelsedagsfest på Ersta Terrass 
Vi hade en fantastiskt trevlig fest igår på Ersta Terass! Allting fungerade perfekt. Du måste hälsa och tacka personalen som hjälpte till på mycket förekommande och professionellt sätt, och kocken som lagade en rakt igenom supergod middag åt oss. Hög stämning och alla var nöjda och glada. Tack till dig också för all hjälp med arrangemanget!

Utbildningsdag Bygget 
Hej Kajsa, ville bara framföra att vi var jättenöjda även förra veckan då vi hade en utbildningsdag hos er. Vi fick en fantastiskt god lunch och väldigt bra service + att vi var ensamma i lokalerna – lyxigt!

Middag och fest på Bygget 
Först av allt tack för igår! Maten var ypperlig och Robin med personal skötte sig som vanligt på ett väldigt trevligt och bra sätt.

Affärslunch på Ersta Terrass
Vill säga ett stort och varmt TACK för ert fina arrangemang för oss i diakonkåren i fredags i år igen!!Trevligt, gott och väldigt tjänstvillig personal och trevlig service! Hälsa alla inblandade!

Cocktailfest på Bygget
Vill bara tacka för en GRYMT trevlig kväll! Satan vá kul det var och vilket band! Tack för ett fantastiskt arrangemang från Bygget också, otroligt väl genomfört.
Tack för en kalasrolig fest! Länge sedan jag dansande så mycket. Ni vet verkligen hur man gör det lyckat! Lokalen är perfekt för fest, planerar redan min egen…..vi hörs:-)

Bröllop på Ersta Terrass 
Tack för en oförglömlig fest då vi gifte oss 15 december. Allt från planering (från andra sidan jorden) till detaljer på kvällen – från underbar mat till oslagbar service, allt var perfekt!

Julfest på Bygget 
Jag vill bara skicka ett stort varmt tack till dig och dina kollegor! Vår julfest på Bygget i torsdags blev så lyckad, till stor del tack vare professionell service och mycket god mat. Jag hoppas vi får möjlighet att komma tillbaka för konferens eller fest igen. God Jul!

Fest på Ersta Terrass 
Tusen tack för i lördags! Alla var helt lyriska över lokalen och servicen! Hoppas att även ni var nöjda med oss som gäster.

Tvådagarskonferens på Bygget 
Tack själv för ert fina bemötande och engagemang! Vi är supernöjda och kommer säkert att återkomma när det är dags för slutkonferens i maj 2014.

Firmafest på Bygget 
Tack Liza och all personal på Bygget för en kanonkväll som vanligt!
Vi önskar boka torsdag 25/4 samt torsdag 28/11 – 2013 för kommande möten!

Födelsedagsfest på Ersta Terrass 
Jag är väldigt nöjd med både arrangemang och personalens bemötande. Som en av mina gäster uttryckte det: Lokal och utsikt liksom mat och vin kunde inte varit bättre. Många berömmande kommentarer. Flera framhöll även att det var bra akustik för samtal vid borden.

Konferensdag på Bygget
Vi var jättenöjda sist vi var hos er. Personalen gjorde ett superjobb, allt var framme i tid och god mat.

Bröllopsfest på Ersta Terrass
Tack för allt. Vi hade en underbar dag. Vi tänkte på er då vi såg alla båtarna på Riddarfjärden!
Robin var mer än fantastisk, maten var av absolut högsta klass och alla hade så sjukt kul.

Födelsedagsfest på Ersta Terrass
Ville bara tacka för en helt perfekt uppstyrd kväll. Ni var kanon allihopa, mycket mycket bra! Vi är vekligen supernöjda och många som berömde Er ordentligt. Dessutom så underbart ställe.

Födelsedagsfest på Ersta Terrass
Hej Liza, Festen var jättebra, fantastiska lokaler och fantastisk personal. Tacka alla.

Konferensdag på Bygget 
Allt har flutit på som det skulle, maten har varit jättegod, sponsorer är nöjda, och sist men inte minst, så nämnde de på plats att servicen och er hjälp har varit strålande. Tusen tack!!!

Lunchgrupp på Ersta Terrass 
Vill bara säga ett stort TACK till Liza och restaurangpersonalen för jättefin service, trevligt bemötande och god mat, när vi åt lunch hos er i fredags! Vi är jättenöjda! Allt Gott!

Middag 130 personer på Bygget 
Tack för igår. Det mesta flöt på alldeles ypperligt och maten var lika god som vanligt. Väldigt god alltså!

Födelsedagsfest på Ersta Terrass 
Hej på er! STORT tack för en fantastisk kväll i lördags. Lovorden från gästerna haglar in, ”vilken fantastisk mat”, ”vilken trevlig personal” eller som min bror sa igår: ”Jag har spelat på hundratals fester och bröllop, aldrig har jag träffat sådan trevlig personal”. Jag är mer än nöjd, varmt tack till er alla!

Minnesstund på Ersta Terrass
Vill bara säga stort tack för sådant underbart mottagande och för de jättegoda smörrebröden vi åt i samband med minnesstunden vi hade i fredags. Personalen var jättegulliga.

Julfest på Bygget 
Det var fantastiskt lyckat..toppenlokaler, god mat och bra service, kunde inte ha blivit bättre.

Julfest på Bygget 
Tack för ett fantastiskt arr. Maten var mycket god. Vegetarianen i sällskapet, en egensinnig herre, var lyrisk över vego-tallriken som Daniel med personal trollade fram till honom. Hälsa och tacka. Servispersonalen var uppmärksamma och serviceminded. Stort tack. Du själv är proffsighetens, logistikens och servicemindhetens mästarinna.

Disputationsfest Ersta Terrass 
Tack för i lördags! Det var mycket bra service och maten var suverän.

Sommarfest på Ersta Terrass
Vet ej om jag har tackat dig Liza för en oförglömlig kväll som vi fick på Ersta. En fantastisk kväll med underbar atmosfär. Trevlig personal, god mat & dryck och så vädret som strålade hela kvällen! MAGISK KVÄLL var omdömet från de flesta dagen efter. TACK Liza för att du gjorde det möjligt. Jag mailade till Malin dagen efter och tackade och bad henne även tacka övrig personal. Ha en härlig sommar!

Bröllopsfest Ersta Terrass 
Vi hade ett underbart bröllop på terrassen i går, där inget hade kunnat vara bättre, maten stället ja allt var perfekt. Tack personalen för att ni är så omtänksamma och trevliga.

Bröllopsfest Ersta Terrass 
Tack för att ni gjorde vår bröllopsfest till en oförglömlig kväll. Terrassen är magisk, maten var fantastisk och ett extra tack till den supertrevliga personalen!