• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vik. Konferens och – Festsäljare

Vik. Säljare

Vikariat; Konferens och – festsäljare

Trivs du som bäst i mötet med andra människor? Drivs du dessutom av framgångsrika resultat och försäljning? Då är jobbet som Konferens- och festsäljare hos Lokus Fest & Konferens ett jobb för dig.

Lokus Fest och Konferens AB är ett familjeägt företag med lång erfarenhet av att arrangera professionella möten och upplevelser. Vi erbjuder konferens- och festvåning med familjär och professionell personal, vällagad mat i unika och flexibla miljöer. Som Konferens- och festsäljare kommer du här få en central roll i ett värdestyrt företag där du får möjlighet att påverka.

Ersta Terrass är en oslagbar festvåning med stor utomhusterras högst upp på Söders höjder. Här anordnas bröllopsfester, grillfester, julfester mm. Vardagar är verksamheten även öppen för våra lunch- och kafégäster. Bygget Fest & Konferens är en unik retrodesignad etagevåning mitt i city. Lokalen har kommit att bli en attraktiv konferenslokal och festvåning för dagkonferenser, jubileumsmiddagar, företagsfester, filminspelning mm. Konferens och Möten Folkungagatan 90 är en smakfullt topprenoverad konferenslokal som rymmer upp till 300 personer.

Om tjänsten

Som Konferens- och festsäljare representerar och säljer du våra tre anläggningar till privat- och företagskunder. Din arbetsplats är på Ersta Terrass, Fjällgatan. Du kommer att ha ett nära sammarbete med vår andra säljare som är positionerad på Bygget Fest och Konferens. Ditt uppdrag spänner över ett brett område och du kommer bland annat att:

  • Självständigt identifiera och bearbeta både befintliga och potentiella kunder via mejl och telefon
  • Offerera på inkommande förfrågningar samt bidra med arbetet i andra försäljningskanaler
  • Arbeta effektivt mot uppsatta försäljning och lönsamhetsmål
  • Genomföra visningar av samtliga tre anläggningar
  • Förhandla affärsvillkor med kunderna
  • Utforma kundanpassade konferenser och event
  • Projektera och överlämna arrangemangen till restaurangchef och köksmästare.
  • Fakturering
  • Kvalitetssäkring, uppföljning och merförsäljning

Här får du möjlighet att bli en del av ett tight och roligt arbetsteam som delar passionen att genom service, miljö, mat och dryck skapa upplevelser som lämnar avtryck.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, gärna inom mötesbranschen. Du är van att projektleda parallella projekt samt är en duktig förhandlare. Eftersom du trivs allra bäst i mötet med andra människor är det naturligt för dig att på ett flexibelt sätt bemöta olika kunder. Du har inga problem att arbeta självständigt.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara serviceinriktad, målinriktad och driven att komma till avslut. Du är effektiv, strukturerad och lätt att samarbeta med.
Det är meriterande om du har ett utvecklat kontaktnät och känner till konferensmarknaden. Vidare är det ett plus, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen samt Spectra-Systems.

Övrigt
Vikariat. Heltid/deltid

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde 1 maj 2016.

Sänd ditt personliga brev och CV till marie@lokusfestkonferens.se

Vi ser fram emot att få träffa dig för en personlig intervju som sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Önskar du ytterligare information kring tjänsten kontakta VD Marie Scheef på telefon 08-522 468 90.

Välkommen med din ansökan!