• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bygget – konferens i city

Smakfulla konferenser i stockholm city

Konferenslokal mitt i Stockholm city

För dig som vill ha konferens eller möte bara ett stenkast från Stureplan och Stockholms Centralstation är Bygget Fest och Konferens perfekt. En konferensvåning i två plan i stilren retrodesign med historia i väggarna. Här finns två konferenslokaler som går att möblera efter önskemål: Markeliussalen rymmer 180 personer i biosittning och Styrelserummet har plats för 24 personer. I mingelytan Stora Klubben precis utanför finns gott om plats för utställare. Matsalen en trappa ner har stora fönster ut mot Norrlandsgatans takåsar och rymmer 162 personer vid runda bord och 80 personer i biosittning. Matsalen kan även möbleras med ståbord.

Konferenspaket på Bygget

Frukosten på Bygget Fest & Konferens dukas fram antingen som en trevlig frukostbuffé eller som färdiga smörgåsar tillsammans med kaffe, te och smoothies när konferensgästerna anländer. Lunchen kan serveras vid runda bord i Matsalen där vi då börjar med sallad, hembakat bröd och smör och sedan fortsätter med en vällagad varmrätt samt kaffe, te och en liten chokladbit på maten. Ni kan också välja att äta lunchen som en fräsch mingeltallrik på stående fot beroende på upplägget för dagen och vad som passar just ert sällskap. Vår goda mat tillagas direkt på plats på Bygget Fest & Konferens och anpassas efter behov och önskemål. Avsluta gärna konferensdagen med mingel med snittar och ett glas vin tillsammans i mingelområdet Stora Klubben. Eller varför inte passa på att äta middag tillsammans – lokalen förvandlas enkelt till festlokal med många möjligheter för kickoff och företagsfester av alla de slag. Läs mer om fest på Bygget Fest & Konferens

Markeliussalen

Möblering och kapacitet
Biosittning: 180 personer
Skolsittning: 104 personer
Öar: 96 personer

Utrustning och teknik
I lokalhyran ingår projektor med stor projektorduk, PA-system med fyra headmics och två trådlösa mikrofoner, block och penna.
Vi erbjuder gigabit internet förbindelse samt trådlöst nätverk med 3st Aruba accesspunkter med AC Wave2. Tre spatialer per accesspunkt vilket säkerställer 120 aktiva användare eller 1000 passiva.

Styrelserummet

Möblering och kapacitet
Biosittning: 24 personer
Skolsittning: 20 personer
U-bord: 16 personer

Utrustning och teknik
Trådlöst internet
Projektor med duk
Penna och block till alla deltagare
Whiteboard och blädderblock

Matsalen

Matsalen fungerar utmärkt att använda som mingellokal vid större grupper när ni har många utställare eller vid workshops.

Möblering och kapacitet
Öar: 160 personer
Utställar/workshop kapacitet ca 12

Utrustning som ingår i lokalhyran
Trådlöst internet
PA anläggning med trådlös mikrofon och mygga

Bygget planskiss

På våning 1 ligger entrén med garderober samt Matsalen. På våning 2 finns Markeliussalen, Styrelserummet och mingelområdet Stora Klubben.

Guldkant avsluta med det lilla extra bygget fest & konferens