• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Konferens

Unika konferenslokaler i centrala Stockholm

Bygget Fest & Konferens – mitt i city

På Norrlandsgatan 11 ligger stilrena konferensvåningen Bygget Fest och Konferens, bara ett stenkast från Stureplan och Stockholms Centralstation. Här kan du hyra hela lokalen exklusivt för olika typer av möten, utställningar och mindre mässor. På översta våningen ligger Markeliussalen som rymmer 180 personer i biosittning och Styrelserummet med plats för 30 personer i biosittning. I mingelytan Stora Klubben precis utanför finns gott om plats för utställare. En trappa ner ligger Matsalen med fönster ut mot Norrlandsgatans takåsar. Här finns kapacitet för 162 personer vid runda bord men lokalen kan även möbleras i biosittning eller med ståbord. Läs mer om konferens på Bygget Fest och Konferens här.

Folkungagatan 90 – konferenslokal på Södermalm

I hjärtat av SoFo hittar du Folkungagatan 90, en 150 år gammal kyrka som smakfullt har renoverats till en toppmodern och helt unik konferenslokal mitt på Södermalm. Lokalen rymmer 300 konferensdeltagare och har en läktare som kan användas som utställaryta och mingelområde. Läs mer om konferens på Folkungagatan 90.

Catering till konferensen

Vi erbjuder mat och dryck i båda våra lokaler, Bygget Fest & Konferens och Folkungagatan 90. Från frukost, lunch och middag till fika, bufféer, snittar och annan mingelmat. All mat tillagas i vårt eget kök och vi erbjuder även vår goda mat som enbart catering till andra konferens- och festlokaler. Vi levererar till hela Stockholmsområdet och ordnar med serveringspersonal, projektledare och kockar på plats i din redan hyrda lokal om så önskas. Läs mer om vår catering här.