• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Festvåning

Festvåning i Stockholm city

Vi erbjuder två unika festvåningar i Stockholm med olika karaktärer. Vi tillhandahåller en helhetslösning med lokal, vällagad mat, dryck och personal. Ni behöver bara njuta av kvällen!

Bygget Fest och Konferens är en supertrevlig etagevåning med bästa läge för kommunikation. Med känd arkitektur och flexibla lokaler lämpar sig miljön för en mängd olika arrangemang. Festvåningen andas retrodesign och är pampigt inrett i 30 till 50-tals stil. Den vackra ljusa matsalen har stora fönster ut mot Norrlandsgatans takåsar och är möblerad trevligt med runda bord med plats för 165 personer. Övervåningen med bar och sittgrupper i Stora Klubben samt dansgolv med scen i Markeliussalen passar perfekt för fest och även för den som önskar live-band.

Festvåning på Södermalm

Ersta Terrass är en oas som ligger högst upp på söders höjder. Här välkomnas gästerna via trapporna från charmiga Fjällgatan direkt upp på den stora utomhusterrassen. Fördrink och mingel bjuds till en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Gamla Stan. Ersta Terrass rymmer totalt ca 200 gäster fördelat på ett tre ljusa matsalar.