• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Festvåning Bygget

Festlokal mitt i Stockholm city

På Bygget Fest och Konferens har det sedan tidigt 1900-tal anordnats fester och middagar, allt från jubileum, temafester, bröllopsfester, filmpremiärer, modeshower och representationsmiddagar. Den unika lokalen är en smakfullt inredd etagevåning i originaldesign från 30- och 40-talet med Stockholm citys absolut bästa läge.

Matsalen på nedervåningen är perfekt för middagar, fester och event i alla former, med stora fönster ut mot folklivet i centrala Stockholm utanför. En trappa upp ligger Markeliussalen som kan delas av eller användas i sin helhet, med bar, dansgolv och scen. Precis utanför ligger loungen Stora Klubben där man kan ha mingel och fördrink eller avec. Vi tillhandahåller alltid en helhetslösning med lokal, vällagad mat som tillagas på plats, goda drycker samt professionell och familjär service. Allt ni behöver göra är att njuta av kvällen.

Företagsfest och kickoff

Letar du festlokal till din företagsfest mitt i Stockholm city? På Bygget Fest och Konferens har vi möjlighet att anordna alla typer av företagsevent. I Markeliussalen finns scen, bar, dansgolv och plats för upp till 130 sittande middagsgäster. I ljusa Matsalen finns plats för upp till 162 sittande middagsgäster.

Vinterbröllop i Stockholm city

På Bygget Fest och Konferens kan du hyra hela lokalen exklusivt för er bröllopsfest, mitt i centrala Stockholm! Våningen är perfekt för vinterbröllop; ni slipper vara beroende av vädret, och läget med gångavstånd till både Stureplan och Stockholms Centralstation gör det enkelt för alla bröllopsgäster att ta sig både hit och hem. Middagen serveras i Matsalen med utsikt över Sveriges vackra huvudstad. Välj mellan trerättersmiddag eller buffé, eller kom med egna önskemål om hur maten ska serveras. Efter middagen går ni en trappa upp där bar och dansgolv väntar på att festen ska dra igång.

Catering till fest och bröllop

All mat lagas i våra egna kockar i köket på Bygget Fest och Konferens och menyn sätts ihop efter era önskemål. Vi kan ordna med snittar till cocktailfesten, mingelbuffé till stora filmpremiärer eller en trerätters middag till bröllop eller jubileum. Vi erbjuder även catering till andra festlokaler. Läs mer om vår catering här.

Planskiss

På våning 1 ligger Matsalen, entrén och garderob. På våning 2 Markeliussalen, Styrelserummet och mingelområdet Stora Klubben.