• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bygget Fest och Konferens OLD

Festvåning Stockholm

Bygget Fest och Konferens är en exklusiv etagevåning på Norrlandsgatan 11, högst upp i huset. Här har design och kvalité varit ledande när man låtit inreda. Den vackra ljusa matsalen har stora fönster ut mot Norrlandsgatans takåsar och är möblerad med trevliga runda bord med en kapacitet för 165 personer. En trappa upp finns bar, loungedel och dansgolv med scen. Möjligheterna är många och under åren har vi anordnat allt från jubileumsmiddagar, temafester, konferenser, bröllopsfester, filmpremiärer, modeshower – bara fantasin sätter gränserna!

Se utbud


Konferenslokal

Ett stenkast från Stureplan och Centralstationen kan vi erbjuda två praktiska konferenssalar som går att möblera efter era önskemål. Med känd arkitektur och flexibla lokaler lämpar sig miljön för en mängd olika arrangemang. Etagevåningen andas retrodesign och är pampigt inrett i 30 till 50-tals stil. Markeliussalen rymmer 180 personer i biosittning. Trådlöst nätverk, senaste tekniken och nya konferensmöbler gör oss till en trygg mötesplats. I vår trevliga mingel-lounge avdelning, Stora Klubben, finns även gott om plats för utställare.

Mat och personal

Vi tillhandahåller en helhetslösning med mat, dryck och personal. På Bygget Fest och Konferens lagas all mat på plats av våra egna duktiga kockar. Vår familjära och professionella serveringspersonal och konferensvärdar säkerställer att er konferens eller fest flyter på precis så som ni tänkt er.