• Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs mer om fest på Bygget

Festlokal mitt i Stockholm city

På Bygget Fest och Konferens har vi under åren anordnat allt från jubileumsmiddagar, temafester, bröllopsfester, filmpremiärer, modeshower och representationsmiddagar. Lokalen består av två våningar och kan hyras exklusivt för ett helt sällskap. Matsalen på nedervåningen är perfekt för middagar, fester och event i alla former, med stora fönster mot folklivet i centrala Stockholm utanför. En trappa upp ligger Markeliussalen som kan delas av eller användas i sin helhet, med bar, dansgolv och scen. Precis utanför ligger loungen Stora Klubben där man kan ha mingel och fördrink. På Bygget Fest och Konferens lagas all mat på plats av våra egna kockar och vi finns här under hela ert besök för att se till att allt flyter på precis som ni tänkt er.

Företagsfest och kick off

Letar du festlokal mitt i Stockholm city? På Bygget Fest och Konferens har vi möjlighet att anordna alla typer av event. I Markeliussalen finns scen, bar, dansgolv och plats för upp till 80 sittande middagsgäster. I ljusa Matsalen finns plats för upp till 192 sittande middagsgäster.

Julfest

Julfest med middag, bar, dansgolv och möjlighet till uppträdande? Boka hela Bygget Fest och Konferens, mitt i Stockholm city.

julfest puff bygget

Mingel och fördrink

Utanför Markeliussalen ligger mingelområdet Stora Klubben. Här kan man servera fördrink till en fortsatt middag, eller bara samlas på en avskild after work.

Planskiss

Planskissen visar hela Bygget Fest och Konferens. På våning 1 ligger Matsalen och på våning 2 Markeliussalen, Styrelserummet och mingelområdet Stora Klubben.